Top 3 cele mai performante platforme pentru email marketing in 2015

Aweber  GetResponse  Mad Mimi

 

sociallions.aweber

Marketingul prin email este un fel de motor care reuseste sa iti propulseze afacerea si sa te ajute sa te dezvolti. Poate fi chiar pedala pe care iti doresti sa o apesi pentru a accelera procesul. Ce metoda mai adecvata de a mentine legatura cu toate contactele tale decat prin email?

Ideea care sta la baza seviciului de email marketing este ca ne construim o lista de clienti si potentiali clienti care isi doresc sa fie la curent cu noutatile pe care le transmitem. Si cum fac acest lucru? Se inscriu chiar ei la newsletter. Spre deosebire de alte tactici, marketingul prin email se concetreaza pe construirea de relatii si este foarte personal, intrucat discuti direct cu publicul.

Pentru clientii nostri apelam la email marketing cu scopul a crea o legatura stransa si de a ii aduce mai aproape de targetul lor. Prin intermediul platformei Aweber, am realizat campanii adaptate evenimentelor(zile de nastere, Craciun, Paste etc.). Cu succes am reusit sa surprindem publicul cu oferte adaptate sezonului si nevoilor. Intotdeauna astfel de tehnici functioneaza, iar numarul de subscriberi creste constant.

Exista o multitudine de servicii de email marketing care te ajuta sa ajungi direct in inboxul clientilor la preturi rezonabile. In acest mod, compania ta este perceputa de clienti drept mai apropiata, iar relatia cu ei va fi mai stransa. In continuare iti vom prezenta trei dintre cele mai bune servicii de email marketing, Aweber, GetResponse si Mad Mimi.

Drumul mesajului tau de la tine la client este acum mult mai simplu!

 

Aweber

Aweber

Incepator sau expert? Aweber este solutia daca faci primii pasi in domeniul email marketingului, dar si daca iti doresti deja functii mai avansate de la acest tip de serviciu.

Campaniile prin email create de mari branduri, cu mesaje puternice si un design impresionant atrag mii de subscriberi ce se transfora rapid in clienti. Si tu poti avea acces la acelasi nivel de sofisticare la preturi mult mai mici prin Aweber.

  • Vrei sa iti cresti vanzarile? Inainte de a trimite un email il poti individualiza printr-una dintre cele peste 600 de teme pe care ti le pune la dispozitie. Prin editorul de tipul drag & drop realizezi newsletterele in 3 pasi simpli: Design 2. Sharing 3. Publish.
  • A/B Testing: afla ce email a functionat mai bine. Creaza o serie de variante ale aceluiasi email si alfa informatii vitale pe care le poti utiliza pentru a vine mai bine.
  • Afla cine a deschis emailul tau, locatia si linkul accesat. Prin accesul la rapoarte si statistici detaliate informatiile pretioase te ajuta sa vinzi mai mult si produse mai scumpe.

Daca se intampla sa ai o problema, trebuie sa stii ca Aweber are cel mai bun serviciu cu clientii. Poti lua legatura cu un reprezentant al companiei prin telefon, chat sau email. 7 zile din 7. Sunt intotdeauna saritori si dispusi sa rezolve problemele pe care le intampini.

 

Testeaza 30 de zile Aweber cu doar 1$! Apasa aici!

 

GetResponse

GetResponse

Cu acest serviciu ai posibilitatea de a integra aplicatii si servicii terte, insa numarul lor nu este la fel de mare ca in cazul Aweber. De asemenea, pentru ca toate sa functioneze este necesar sa instalezi Zapier. Nu este dificil de utilizat, dar poate fi o piedica in a combina lista ta de email cu alte servicii.

  • Cand iti doresti ca publicul sa fie atras, solutia este sa iti personalizezi emailurile. Cu un serviciu de email marketing GetResponse ai posibilitatea de a crea o imagine unica in fata targetului! Alege dintre peste 500 de modele de template, sortate pe categorii diferite, astfel incat navigarea este destul de simpla.
  • Ce faci cand ai nevoie de ajutor? Serviciul clienti este foarte bine pus la punct. Ai posibilitatea de a discuta prin chat, email sau la telefon. Cu toate acestea, serviciul este disponibil doar in zilele lucratoare.
  • Sa iti cunosti receptorii inseamna sa stii cum sa actionezi pe viitor. Si GetResponse iti ofera informatii detaliate in rapoarte si statistici. De asemenea, ai posibilitatea de a testa care dintre variantele unui newsletter functioneaza mai bine, astfel ca pe viitor poti lua decizii pe baza rezultatelor.

Testeaza gratuit GetResponse pentru o perioada de 30 de zile! Apasa aici!

 

Mad Mimi

Spre deosebire de celelalte doua servicii de email marketing, care sunt veterane in acest domeniu si domina piata de 16 ani, Mad Mimi a fost lansat in anul 2008 ca o alternativa mai ieftina la acestea.

  • Scoti mai putini bani din buzunar in cazul in care nu iti doresti viteze mari de trimitere pentru emailurile tale. Cu cat planul tarifar pe care il alegi are un cost mai scazut, cu atat emailurile se trimit cu o viteza mai mica.
  • Formularele de inscriere oferite de Mad Mimi nu sunt atat de cuprinzatoare ca cele oferite de Aweber si GetResponse. Iar punctul cu adevarat slab este ca nu le poti personaliza la fel de mult, creand pop-up sau scroll box.
  • Daca ceea ce te intereseaza sunt rapoarte detaliate, trebuie sa afli ca ai acces doar la informatiile de baza despre rezultatele campaniilor realizate. Nu sunt multe servicii online ce pot fi integrate cu Mad Mimi si la fel ca in cazul GetResponse trebuie sa apelezi la Zapier pentru a crea variante ale produselor care nu sunt direct compatibile.

Daca te decizi asupra Mad Mimi, trebuie sa stii ca reprezentantii sunt disponibili pe chat de luni pana vineri, intre 9 am si 6 pm. Prin email pot fi contactati in aceleasi zile, 24 de ore, insa nu ofera servicii prin telefon. Daca ii convingi prin email ca problema ta e importanta, vei putea sa ii si suni.

 

Varianta Mad Mimi o poti testa gratuit timp de 30 de zile! Apasa aici!

Fiecare dintre cele 3 servicii vine cu un set de avantaje. Experienta ne-a indemnat pe noi sa alegem Aweber pentru viitor. De ce? Mesajele ajung intotdeauna la timp acolo unde trebuie, adica in Inbox!

tabel

 

Aweber  GetResponse  Mad Mimi

– Top 3 cele mai performante platforme pentru email marketing in 2015 –