Ce spun partenerii

Pentru ca un business sa aiba succes, acesta are nevoie de cei mai buni furnizori de servicii. Am ales Social Lions si am fost uimita de rapiditatea executarii si calitatea materialelor. Cu siguranta voi mai avea proiecte impreuna cu ei pentru ca am siguranta ca voi primi rezultate foarte bune.
Corina Samfir, Co Founder Dental One

 

In timpul evenimentelor de business networking Meet the WOMAN! am avut oportunitatea de a o intalni pe Anamaria Damian si, prin intermediul ei, am facut cunostinta cu echipa Social Lions, o echipa tanara si dinamica, ce poate schimba complet evolutia online a unei afaceri. Ne-au demonstrat, nu numai o data, ca pentru a avea succes este nevoie de multa munca, cooperare si o minte deschisa.
Intr-un mediu atat de schimbator, o afacere are nevoie de cineva care sa cunoasca toate instrumentele si regulile, de cineva care sa se descurce in orice situatie cu profesionalism. Social Lions este mai mult decat o echipa de specialisti in online marketing, sunt prietenii afacerii tale, sunt persoanele in care poti avea incredere ca te vor duce acolo unde ai nevoie in cel mai scurt timp.
Alice Botnarenco, Founder & President Women in Business Romania

 

Draga Anamaria iti multumesc pentru valoarea adaugata pe care tu si echipa ta ati adus-o proiectului care l-am dezvoltat impreuna www.networkingvoice.com/franchise/ in luna iunie 2014.
Desi a fost pentru prima data cand am colaborat, recomandata fiind de faptul ca faceai parte dintr-o Organizatie a oamenilor de afaceri cu valori, parcursul derularii proiectului a fost unul fara greseala, extrem de profesionist, proactiv si nu in ultimul rand livrat chiar mai devreme decat termenul stabilit – experienta pe care nu am mai trait-o de multa vreme mai ales in domeniul online…
Iti multumesc atat tie cat si echipei tale si nu voi ezita sa te recomand colaboratorilor mei ori de cate ori voi avea ocazia, aceasta este promisiunea mea!
Ana-Maria Mihaila, Co-founder European Busines Networking Institute

Cand ma gandesc la Social Lions si Anamaria Damian, primul concept pe care il am in minte este acela de incredere. Anamaria si echipa ei sunt profesionisti, informati, competenti, seriosi, implicati si orientati catre rezultate. Cred ca sunt reperele unui parteneriat de incredere, pe termen lung.
Veronica Stancu, Vicepresedinte Femei in Afaceri

 

Datorita campaniilor SEO implementate de Social Lions am avut cresteri ale traficului organic pe site de pana la 900% – acum suntem vizibili, iar informatia ajunge la cine trebuie.
Campaniile Adwords ne-au generat 10-20% new business prin reclame online cost-eficiente! Asta inseamna vanzari semnificative cu costuri reduse, adica mai mult profit pentru firma, mai multe oportunitati de dezvoltare!
Multumim echipei tinere si entuziaste Social Lions care da dovada de pasiune si flexibilitate in toate campaniile pe care colaboram!
Vlad Teodorescu, Business Developer Donna Medical Center

Suna-ne astazi la 0734 260 360 sau scrie-ne pe adresa: office@social-lions.ro

si beneficiezi de o prezentare personalizata a serviciilor Social Lions!

Contacteaza-ne!

Au incredere in noi:

wizrom
client-Helvetansa
diamante
accace
logistic-packaging
Documenta
grundfos
logoWV_RGB_blackwhite
client-dona
client-family
MyBodyGuide
LedLed
romanian-business-leader
logo
client-fia
gymboland
rockwool
elisabeta-stanciulescu
client-dental-one