4 idei de a folosi Email Marketing pentru a iti creste afacerea

 

 

A face Marketing prin e-mail este o chestiune delicata. Are rezultate extraordinare, dar poate fi folosit cu usurinta in mod gresit. Iata cateva sfaturi, trucuri și secrete, pentru a face email marketing-ul mai usor si mai valoros pentru afacerea ta.

1. INFORMEAZA

2. EDUCA

3. VINDE PRIN EMAIL MARKETING

4. LOIALIZEAZA-TI CLIENTII

 

Ideea numarul 1: INFORMEAZA !

Email marketing-ul iti ofera oportunitatea de a distribui informatia in timp real, catre toti clientii tai. Mai mult, distribuirea unui email cu o oferta atractiva sau o informatie utila dureaza cateva secunde si multi clienti o vor face. Rezultatul ? Clientii tai devin ambasadori ai afacerii tale, distribuind informatiile catre prieteni.

 

Ideea numarul 2: EDUCA !

Doua ore si jumatate este timpul mediu pe care un utilizator il petrece in fata email-ului zilnic. Trimite-le clientilor informatiile de care au nevoie. Vor citi cu siguranta email-ul tau. In acest fel, te pozitionezi ca un expert in domeniul tau de activitate si cu siguranta vor cumpara produsele tale.

 

Ideea numarul 3: VINDE PRIN EMAIL MARKETING!

Email-ul este in sine un mediu tranzactional. Ce vreau sa spun prin asta? Este simplu. Clientii se asteapta sa primeasca oferte si chiar sa cumpere prin intermediul email-ului. Trimite in mod constant oferte prin email marketing si obisnuieste-ti clientii nu doar sa astepte ofertele tale, ci chiar sa si le doreasca.

 

Ideea numarul 4: LOIALIZEAZA-TI CLIENTII !

Pentru a atrage un nou client, efortul de timp si bani este de 10 ori mai mare decat efortul necesar pentru a determina un client actual sa repete cumpararea. Creeaza un program de loializare pentru clientii actuali. Astfel, clientii tai se simt recompensati si importanti pentru afacerea ta. Si chiar sunt importanti. Programul de loializare al clientilor poate consta in cupoane de reduceri, cadouri, bonusuri pe care sa le oferi exclusiv prin email.

 

Ti-a placut acest video ? Daca da, nu uita sa distribui acest articol cu prietenii tai de pe Facebook.

 

multumesc,

Alexandru