De ce Social Media si SEO fac echipa buna

Social Media si SEOSEO si Social Media sunt interdependente. Website-ul tau si canalele de Social Media trebuie sa lucreze impreuna pentru rezultate eficiente.

Iata trei argumente pentru care Social Media joaca un rol important in serviciile de optimizare SEO:

  •  Sa fii activ in Social Media este cea mai rapida cale de a iti creste prezenta online

Social Media este o lume dinamica, o lume a interactiunii si a activitatii unde lucrurile se intampla in timp real. Promovarea prin Social Media este cea mai rapida cale de a iti creste notorietatea online; atat potentialii tai clienti cat si cei actuali sunt prezenti in Social Media.

Cel mai important lucru este sa ajungi in fata oamenilor potriviti – urmand ca apoi sa creezi rumoare in jurul activitatii afacerii tale si a website-ului tau.

Aceste este motivul primordial pentru care este recomandat sa ai o activitate constanta.

  • Semnale Sociale („Social Signals”)

Semnalele sociale sunt o noua metoda de “link building” care trebuie luate in considerare deoarece Google masoara “pulsul” website-ului tau prin prisma acestor semnale. Cat de des distribui continutul pe canalele de Social Media? Cat de des este vizitat website-ul datorita canalelor de social media? Cati follow-eri/fani ai? Website-ul tau are butoanele aferente canalelor de Social Media? Acestea sunt doar cateva intrebari la care ar trebui sa iti raspunzi (cu sinceritate), raspunsurile trebuie sa te indrepte catre o noua directie: semnale sociale.

Te invit sa citesti AICI despre cum poti integra butoanele Facebook pe website-ul tau.

  • Social Media atrage trafic (real) catre website-ul tau

Canalele de Social Media au capacitatea de a atrage trafic catre website-ul tau astfel incat poti castiga potentiali clienti si clienti. Acest lucru inseamna ca la un anumit punct acesti oameni se pot transforma in clienti sau promoteri ai afacerii tale.

Pentru a afla care este strategia de optimizare SEO potrivita business-ului tau, poti incepe cu un audit SEO.