Aniversam 1 an de blog Social Lions

aniversare blogTimpul trece cand scrii pe blog…

Nici noua nu ne vine sa credem ca a trecut un an de cand primul articol de blog sa facea cunoscut in online.

Blogul Social Lions a fost lansat din dorinta de a inspira cititorii, de a ii informa corect cu privire la beneficiile promovarii in mediul online, dar si de a ii tine la curent cu ultimele noutati din domeniu.

Educarea si informarea se face treptat, cu multa grija, curaj si rabdare, iar in timp, schimbarile sunt vizibile. Ne dorim sa contribuim la educarea si dezvoltarea pietei de marketing online din Romania!

Va multumim pentru ca ne urmariti si va invitam sa cititi cele mai accesate articole de pana acum de pe blogul nostru:

1. Facebook Events – cum iti promovezi evenimentele pe Facebook – Articolul prezinta 8 idei despre cum sa iti atragi o audienta mai mare la evenimentele viitoare cu ajutorul Facebook Events.
2. Facebook- integrarea butoanelor pe website-ul tau – In acest articol poti gasi informatii despre butoanele de Facebook, cum le poti folosi pentru a iti promova website-ul si care sunt beneficiile acestora.
3. Cum sa cunosti noi parteneri de afaceri in Online? – Cat de important este networking-ul online si care sunt beneficiile pentru afacerea ta sunt aspectele pe care le vei descoperi din acest articol.
4. Transforma Like-urile de pe Facebook in potentiali clientiiArticolul surprinde aspectele cele mai importante ale procesului de transformare a fanilor din comunitatea ta online in potentiali clienti.
5. 12 aplicatii de Facebook pentru a creste interactiunea pe pagina taModul in care comunici cu fanii tai si ii implicit in discutiile de pe pagina de Facebook joaca un rol important in notorietatea paginii. In acest articol vei gasi 12 aplicatii de Facebook care sporesc interactiunea paginii afacerii tale.