Linkedin – integrarea butoanelor pe website-ul tau

22/07/2013

1. Linkedin Follow Company Plugin

Acest buton permite vizitatorilor website-ului tau sa urmareasca pagina companiei tale pe Linkedin si ajuta la cresterea notorietatii.

Intra pe https://developer.linkedin.com/plugins/follow-company si plaseaza codul pe site-ul tau.

 

2. Linkedin Company Profile Plugin

O alta alternativa pentru butonul Follow Company este Company Profile Plugin care le permite vizitatorilor de pe website-ul tau sa vada o prezentare generala a companiei care include un rezumat, locatia, logo-ul si numarul de angajati.

Viziteaza  https://developer.linkedin.com/plugins/company-profile-plugin si introdu numele companiei tale. Poti sa alegi informatia care vrei sa fie vizibila despre compania ta si poti permite sau nu vizitatorilor website-ului tau sa vada o lista cu conexiunile lor care lucreaza la firma ta. La final ia codul si introdu-l in site.

 

3. Linkedin Share Button

Acest buton permite utilizatorilor sa distribuie continut cu prietenii lor de pe Linkedin, fie ca este vorba de o postare pe blog sau o alta pagina web. Cu ajutorul acestui buton poti sa atragi trafic inapoi catre website-ul tau.

Pentru a instala butonul intra pe  https://developer.linkedin.com/plugins/share-button specifica URL-ul care vrei sa genereze trafic si introdu-l pe site.

 

4. Linkedin Product Recommend Button

Acest buton permite utilizatorilor sa recomande produsele sau serviciile tale. Atunci cand un utilizator recomanda un produs, acest lucru este vizibil pe pagina companiei tale de pe Linkedin.

Intra pe  http://developer.linkedin.com/plugins/recommend-button, completeaza numele companiei tale si ID-ul produsului tau, apoi alege daca vrei sa apara numarul de recomandari, iar la final adauga codul pe pagina de pe website-ul tau.

 

Aceste instrumente din Social Media iti vor usura considerabil munca si vor genera mai mult trafic catre site-ul tau. Acum depinde de tine cum alegi sa iti promovezi afacerea si care crezi ca sunt cele mai potrivite butoane pentru site-ul tau. Testeaza-le si te asteptam sa revii cu impresii!