Audit Adwords

Home » Audit Adwords

Audit Google Adwords complex

Maximizeaza randamentul bugetelor investite in campaniile Adwords cu ajutorul unui audit Google Adwords complex! Obtine campanii cu 20% mai performante (sau chiar mai mult) cu ajutorul agentiei Social Lions.

Ce informatii iti ofera un audit Google Adwords?

 • Daca poti obtine mai multe rezultate cu acelasi buget investit;
 • Cum poti evita consumarea ineficienta a bugetului;
 • Cum te pozitionezi in raport cu competitorii tai care au active campanii Adwords pe aceeasi nisa;
 • Ce oportunitati noi de promovare poti folosi pentru a genera mai multe rezultate folosind campaniile Google Adwords;
 • Cum poti folosi campaniile Adwords ca parte a strategiei de vanzari.

Agentia de promovare online Social Lions te poate ajuta cu realizarea unui audit Google Adwords complex.

Solicita o oferta personalizata!

google-adwords2

Cand este util un audit Google Adwords?

 • Chiar inainte de a lansa prima campanie Adwords;
 • Atunci cand ai deja o campanie activa si iti doresti sa afli cum poti optimiza bugetul investit;
 • Cand iti doresti sa optimizezi textele de pe website;
 • Inainte de a incepe o campanie de optimizare SEO (Search Engine Optimization). Auditul Google Adwords realizat de echipa noastra de specialisti Adwords poate fi folosit si ca punct de pornire in dezvoltarea strategiei de optimizare SEO;
 • Cand iti doresti sa dezvolti un plan de promovare online sustenabil pe termen lung.

Pentru a obtine o imagine complexa asupra prezentei online a companiei tale recomandam realizarea unui audit SEO si a unui audit Google Analytics.

Ce rezultate poti obtine dupa implementarea recomandarilor din auditul Adwords?

 • Cresterea ratei de click (CTR) pentru anunturile Search (de exemplu: am dublat CTR-ul de la media anuala de 9% la o medie anuala de 20%, unele grupuri de anunturi ajungand si la medie anuala de 25% – 28%)
 • Reducerea costului pe click (CPC) implicit generarea mai multor clienti cu acelasi buget investit in campanii Adwords (de exemplu: am redus CPC-ul de la 15 lei / click la 10 lei / click)
 • Cresterea calitatii traficului adus pe website masurat prin reducerea semnificativa a ratei de respingere (bounce rate) – (de exemplu: am redus bounce rate-ul de la 78% la 42% pentru campaniile de Search si Display)

Folosim instrumente performante pentru realizarea auditului, iar rezultatele generate de acestea sunt interpretate de echipa noastra de specialisti.

De ce sa lucrezi cu Agentia Social Lions?

 1. Oferim exclusivitate pentru fiecare client pe nisa pe care isi desfasoara activitatea;
 2. Iti punem la dispozitie experienta noastra in realizarea de campanii Adwords internationale pentru extinderea companiilor in Europa (in peste 15 tari);
 3. Punem mare pret pe calitatea relatiei pe care o dezvoltam odata cu prestarea serviciilor Adwords si ne dorim sa fim un partener pe termen lung pentru clientii nostri;
 4. Oferim proactiv consultanta de marketing online atunci cand identificam noi oportunitati de dezvoltare online a afacerii tale;
 5. Social Lions este agentie Adwords – Google Partner;
 6. Primesti acces la ultimele noutati si update-uri Google pentru a fi mereu cu un pas inaintea competitiei (cu ajutorul consultantului Google Adwords dedicat).

Care este echipa de specialisti Adwords pentru realizarea unui audit Google Adwords?

 • Specialist Adwords certificat Google Adwords (Adwords Fundamentals, Search Advertising, Display Advertising);
 • Senior PPC specialist – 7 ani experienta;
 • Digital marketing specialist – peste 10 ani experienta;
 • Creative designer.

 Social Lions - Agentie Google Partner analytics-qualified adwords-qualified

Daca ne vei intalni, vei observa ca suntem foarte atenti la nevoile,  provocarile si obiectivele tale, pentru a putea sa iti recomandam cel mai potrivit mix de promovare online.

Daca vei lucra cu noi, vei observa ca serviciile pe care le oferim sunt in continua optimizare si ca ne place sa primim feedback constructiv pentru a imbunatati calitatea serviciilor oferite.

Esti hotarat/a sa ne cunoastem?

Completeaza formularul de mai jos sau scrie-ne acum la adresa office@social-lions.ro pentru a stabili o discutie telefonica sau fata in fata la biroul din Bucuresti. Unul dintre consultantii nostri Adwords te va contacta in maxim 1 zi lucratoare pentru a discuta cum te poate ajuta un audit Google Adwords sa iti dezvolti afacerea si pentru a stabili impreuna pasii urmatori.

Au incredere in noi: